Miškininkystės darbus atlikite sklandžiai su O.M.E.F biokuro giljotina

  • Titulinis
  • Miškininkystės darbus atlikite sklandžiai su O.M.E.F biokuro giljotina
Miškininkystės darbus atlikite sklandžiai su O.M.E.F biokuro giljotina

O.M.E.F biokuro giljotina ,,Big Inch“ sujungia paprastumą, efektyvumą ir universalumą. Specializuotas įrankis sukurtas dirbti su bet kokio tipo technika bei mediena - gali sugriebti, nukirpti ir laikyti medį tuo pačiu metu.

Vienas iš pagrindinių O.M.E.F giljotinos naudojimo pranašumų - didelis našumas kerpant apaugusius medynu plotus, taip paverčiant giljotina nepakeičiamu pagalbininku Biokuro ruošime.

O.M.E.F giljotina turi prilaikymo funkciją, kuri leidžia dar labiau padidinti jos našumą - prilaikant jau nukirptą smulkią medieną. Tokiu būdu galima kartoti kirpimą net keletą kartų prieš padedant krovinį į norimą vietą.

Giljotinos puikiai pritaikytos tokiems darbams kaip: Biokuro ruoša, kanalų bei pakelių valymas, elektros linijų priežiūra, biržių ruošimas ir t.t.. Jos atlieka švarų pjūvį prie pat žemės paviršiaus nepalikdama kelmų, todėl yra pranašesnė už pjovimą pjūklais.

Be saugumo privalumų, šios giljotinos yra taip pat neįtikėtinai efektyvios. Gali įveikti net didžiausius medžius - nukirpti iki 450 mm. skersmens kamienus. Didelis kirpimo greitis bei prilaikymo funkcija leidžia greitai išvalyti didelius plotus, todėl biokuro giljotinos yra nepakeičiamas įrankis kraštovaizdžiui tvarkyti.

O.M.E.F giljotina pasižymi patvaria konstrukcija ir yra pilnai pagaminta iš aukštos kokybės Hardox plieno, užtikrinančio darbo sklandumą. Tvirta konstrukcija leidžia įveikti net ir pačius kiečiausius medžius. O.M.E.F giljotinas galite įsigyti arba išsinuomoti susisiekę telefonu: +37066944310. 

BI 100 mažiausioji giljotina „BIG INCH“ šeimoje. Įrengtas 10 t. jėgos cilindras leidžia tvarkingai ir greitai pjauti iki 150 mm. skersmens. Taip mini ekskavatorius nuo 1,5 t. iki 3 t. pavirsta į efektyvią miško mašiną.

Kompaktiškas, universalus ir tvirtas. BI200 tinkamas naudoti technikai nuo 3 t. iki 8 t.. Šis modelis tinka medžių kirtimui iki 200 mm. skersmens.

BI300 tinka vidutinio dydžio eksploatacinei technikai, nuo 7 t. iki 18 t. Įrengtas su 33 t. jėgos cilindru, užtikrina didelį našumą ir pjovimo pajėgumą iki 300 mm. skersmens.

Didelis agregatas - garantuotas našumas: cilindras su 70 t. jėga ir pjovimo galia virš 400 mm. skersmens. BI400 tinka mašinoms, kurių darbinis svoris yra nuo 14 t. iki 24 t.

Giljotinos lengvai montuojasi ant vikšrinių ekskavatorių. ,,Adampolis Rental" siūlo ekskavatorių nuomą, įskaitant vikšrinius ekskavatorius su galimybe montuoti giljotiną.

 

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Tam tikrų slapukų naudojimu reikalingas Jūsų sutikimas. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Plačiau

 

Sutinku