Wacker Neuson ET35

VIKŠRINIS EKSKAVATORIUS
VIKŠRINIS EKSKAVATORIUS

Wacker Neuson ET35

VIKŠRINIS EKSKAVATORIUS

Wacker Neuson ET35

Svoris3260 kg
Kasimo gylis3497 mm
Išvertimo aukštis3489 mm
Variklio galia22,2 kW

Susisiekite su mūsų pardavimų vadybininku, kuris pateiks detalesnę informaciją dėl komplektacijos ir galutinės kainos * Visą Wacker Neuson gamintojo techniką galite rasti čia.



„WACKER NEUSON ET35“ 

Vikšrinis ekskavatorius „ET35“ pasižymi įmantriomis savybėmis – geras stabilumas, ergonimiškai suprojektuota kabina užtikrina efektyvų darbą ir jokio nuovargio. Ištobulintos detalės tokios kaip didelė kabina ir dviejų dalių priekinio stiklo mechanizmas didina ne tik patogumą operatoriui bet ir garantuoja jo saugumą. Operatorius efektyviai dirbs net ir nelygiose vietose dėka nuolat kintančios vertikalios kasimo sistemos (VDS), kuri kompensuoja iki 27% nuolydį ir leidžia vertikalų kasimą šlaituose ar kitose stačiose vietose. Tai ne tik taupo laiką ir sąnaudas, bet ir operatorius dirba ergonomiškesnėje natūralioje padėtyje.

Specifikacijos
Čia pateikiamos pagrindinės šio gaminio modelio specifikacijos. Pageidaujate gauti daugiau informacijos? Atsisiųskite brošiūrą arba susisiekite su mumis.
Svoris 3260 kg
Maksimalus kasimo gylis 3497 mm
Maksimalus išvertimo aukštis 3489 mm
Variklio gamintojas Yanmar
Variklis 3 cilindrų dyzelinis variklis
Variklio galia 22,2 kW
Variklio sūkiai 2500 rpm
Variklio darbinis slėgis 1642 cm³
Euro standartas III
Kuro tipas dyzelinas
Kuro bako talpa 44 l
Maksimalus hidraulinio siurblio našumas 85 l/min
Maksimalus darbinis slėgis 240 bar
Transmisija hidrostatinė
Maksimalus greitis 4,7 km/val
Važiuoklės plotis 300 mm
Prošvaisa 251 mm
Buldozerio peilio plotis 1630 mm
Buldozerio peilio aukštis 357 mm
Matmenys 2568 x 1630 x 2491 mm

Papildomos sąlygos

* Įsigyjant naują techniką suteikiama 12 mėnesių arba 1000 moto valandų garantija, priklausomai nuo vienos iš sąlygų pirmumo įvykdymo. Galimas garantijos pratęsimas iki 5 metų arba 5000 moto valandų už papildomą mokestį.

** Galimybė pirkti išsimokėtinai techniką, kurios vertė ne mažesnė nei 6000 eur arba ne senesnė nei 15 metų. Perkant naują techniką pirkėjas sumoka avansinį mokestį prasidedantį nuo 10 procentų atsižvelgiant į perkamos technikos vertę, o likusi sumos dalis išmokama per 2 – 5 metus.

*** Technikos perpirkimo paslaugos metu pardavėjas nuperka naudotą techniką iš pirkėjo, o pardavimo suma traktuojama kaip avansinis mokėjimas įsigyjant naują techniką iš pardavėjo.

Ypatybės ir pranašumai
DIDESNIS NAŠUMAS IR EFEKTYVUMAS Nuo šiol "ET35" dėka optimizuoto variklio siurblio valdymas iki 15% pagreitina darbo ciklus. Hidrauliškai kontroliuojami akceleratoriaus pedalai leidžia operatoriui tiksliai valdyti vairavimo funkciją kojomis paliekant laisvas rankams atlikti kitas darbines funkcijas.
INTUITYVI DARBINĖ KONCEPCIJA Vairalazdės dėka galėsite pasirinkti ECO režimą, kuris padeda sumažinti suvartojų degalų kiekį arba maitinimo režimą, kuriuo siekiama maksimalaus siurblio našumo greitam ir galima darbui.
EFEKTYVESNIS DARBAS ŠLAITUOSE VDS sistema garantuoja efektyvų valdymą, kompensuodama iki 27% nuolydį ir leidžia vertikalų kasimą šlaituose. Tai ne tik padeda sutaupyti laiką ir sąnaudas, bet ir palengvina operatoriaus darbo sąlygas dirbant stabilioje aplinkoje neatsižvelgiant į nelygų reljefą.
SUKAMAS BULDOZERIO PEILIS Šis buldozerio peilis su slankiąją padėtimi nuolat suteikia jėgą pjovimo briaunai, todėl skydo padėtis rečiau koreguojama ir darbo eiga tampa efektyvesnė.